Alltid i Front

Vi i Aquatiq® jobber hele tiden for å være i front. Derfor er innovasjon og forskning våre topp-prioriteter. Vi ønsker å være ett referansepunkt for våre kunder, og pusher alltid våre grenser ved å forbedre oss og våre løsninger.

Vår virksomhet er bygget på høye etiske standarder og vår evne til å handle i henhold til vår Code of Conduct.

Kjerneverdiene til Aquatiq® er:

Integritet – Å gjøre det som er riktig, ha en positiv innvirkning på liv, næringsliv, samfunn og miljø. Vårt rykte er basert på vår profesjonalitet. Vi setter alltid selskapets beste foran oss selv og ingen står over ”laget”. Vi bryter aldri med sikkerhet eller bidrar til å promotere løsninger vi finner utilstrekkelig og som ikke holder Aquatiq® standard. Vi respekterer våre kunder og våre konkurrenter.

Lidenskap – Å arbeide lidenskapelig for å gjøre en forskjell, vi setter vår stolthet i å holde våre løfter. Med vår kunnskap og teknologi gjør vi det mulig for våre kunder å alltid være i front. For oss handler det i bunn og grunn om menneskers helse og liv. Vi forplikter oss til å hjelpe våre kunder med å realisere sitt fulle potensiale.

Kreativitet – Vi fremmer en kultur som er kronisk kreativ. Vi jobber kontinuerlig med forbedringer, responderer på kundens behov og interesser. Vi jobber konstant med å finne de beste løsningene for våre kunder.

RELATERT