Bærekraft.

Vi jobber konstant med å forbedre våre løsninger og produkter, samt hjelpe våre kunder finne bedre- og bærekraftige løsninger.

«Passion for Pure».

Vi tror at gjennom kunnskap, riktig trening og godkjenning av miljøvennlige produkter, reduserer vi vår miljøpåvirkning. Våre egne FoU-initiativer støtter dette i sin helhet, og vår anerkjennelse som leder i feltet tvinger oss til å fortsette med vår innsats.

Sammen med våre kunder og samarbeidspartnere implementerer vi beste praksisløsninger og løser problemer, som gjør en stor forskjell hver dag.

Aquatiq® forholder seg til at respekten for menneskeliv og miljøet er i sentrum av vår organisasjon. For oss er ideen om å tjene penger ved å gå på kompromiss med Trygg Mat, utelukket. Dessverre er det for mange eksempler på bedrifter som har ofret mennesker eller natur, fra uforsiktig og smal økonomisk begrunnelse.

Ved å ta kvalitet og bærekraft alvorlig, opprettholder vi tillit til våre kunder. Folk kan trygt nyte produktene de kjøper. Produsentene og distributørene kan drive sine virksomheter ansvarlig, med god samvittighet.

 

Relatert