Chemistry

Spesialisert kjemi for næringsmiddel og mekanisk industri.

Vår ekspertise

OM AQUATIQ® CHEMISTRY

“Aquatiq Chemistry er komplett leverandør av spesialiserte kjemikalier, desinfeksjon, smøremidler og ekspertise for næringsmiddel og mekanisk industri. Aquatiq Chemistry sikter på å være en bærekraftig bedrift som fokuserer på kvalitet i alle ledd. Gjennom kunnskap og erfaring, kan vi tilby skreddersydde løsninger og skape langsiktig verdi for våre kunder.”

Case

Hvordan vi jobber

Ekspertise

Våre spesialister er ’up to date’ og i daglig kontakt med våre leverandører og kunder. Vi er trent til å tilby opplæring og anbefalinger innenfor riktig og bærekraftig bruk av kjemi.

Kurs / opplæring

Vi tilbyr kurs og opplæring innenfor hygiene og vedlikehold. Vi kan også arrangere kurs og opplæring skreddersydd for din bedrift.

Produkter og utstyr

Riktig utstyr er essensielt for et godt resultat. Vårt søsterselskap Aquatiq Hygiene Systems er spesialisert i nettopp dette. Vi tilbyr i tillegg påføringsutstyr og miljølagring som sikrer trygg produksjon.

Webshop

Vår Webshop har over 4000 kjemikalier, smøremidler, absorbenter og miljølagringsprodukter. Her får du full oversikt over alle våre produkter, tilgjengelighet og priser, samt ordrehistorikk.

Aquatiq i nyhetene