Ta kontakt:

Stein Nikolaisen

Food Safety Specialist
Aquatiq
+47 90 67 35 65
[email protected]

Renhold i rør kan være krevende. Vi har løsningene!

Aquatiq® Chemistry kan levere løsninger innenfor følgende:

  • CIP Rengjøring
  • Aseptisk pakking
  • Overflatebehandling av produksjonsutstyr
  • Bredspektret desinfeksjonsmidler
  • Konduktivitetsmåling
  • Tankrengjøring
  • Spesielt smøremiddel (næringsmiddelgodkjent)

CIP Rengjøring

CIP betyr ’Clean in Place’, hvor vann og kjemi sirkuleres ved pumping, for å rense og desinfisere rør på innsiden. CIP-rengjøring brukes også på inkubatorer for å unngå demontering av siktglass, slanger etc.

Aquatiq® Chemistry har høy kompetanse innen CIP-rengjøring og optimaliserer den nødvendige mengden vann og kjemi. Vi lager prosedyrer for selskapet for å få samme effekt hver gang. CIP-rengjøring er arbeidsbesparende kostnadseffektivt for oppdretter. I inkubatorer får man meget gode resultater gjennom hele prosessen med rene tilførselsrør. CIP -vask og riktig kjemi fjerner sopp, bakterier og virus.

CIP-rengjøring med et surt rengjøringsmiddel er effektivt og fornyer overflaten på rustfritt stål, noe som gjør det vanskeligere for avleiringer å feste seg. Syrer kan brukes på de fleste flater som PVC, PEH, PE, rustfritt stål og glassfiber.
I kortere perioder kan den også brukes på aluminium, gitt riktig konsentrasjon. Det kan forekomme noe skumutvikling, så det kan være hensiksmessig å bruke et silikonbasert skumdempmiddel.
Aciren CIP, Aqua CIP PH (fosforsyre). Tilgjengelig i emballasje på 20 og 200 liter.
Et sterkt alkalisk vaskemiddel er godt egnet for fjerning av fett og proteiner. Det finnes effektive midler for rengjøring av varmevekslere, rør og RSW-enheter. CIP Alka 95, CIP Alka CR, Aqua CIP Alka 14 er gode produkter. Tilgjengelig i 20, 200 og 1000 liters emballasje. Aqua CIP Alka 14 kommer også i 600 liters emballasje.

Kategorier

For fullt soriment, se vår

WEBSHOP

For spørsmål eller råd, kontakt oss!

Tlf: +47 61 24 70 10

Epost: [email protected]

Anbefalte produkter | WEBSHOP