Hygiene Systems

Profesjonell rengjøring- og desinfeksjons systemer for industrien.

VÅR EKSPERTISE

Om oss

“Aquatiq® Hygiene Systems er spesialisert på å bygge skreddersydde sentraliserte hygiene systemer for å møte hver enkelt kundes individuelle behov. For å kontrollere biofilmer og andre potensielle forurensningskilder har spesialtilpassede løsninger en betydelig fordel.”

Case

NYHETER |

Automation

Din kompletta automationspartner. Vi levererar kompletta automationssystem och lösningar. Våra automationsingenjörer tillhandahåller helt integrerade lösningar för livsmedelsproduktionsanläggningar, på land och till sjöss – över hela världen. Kompatibilitet med dina befintliga system och rutiner är nyckeln. Vi stödjer både PC- och PLC-mjukvara, med fokus på användarvänlighet och hållbarhet. Våra lösningar säkerställer lägre energi-, vatten- och kemikalieförbrukning. Vi strävar alltid efter…

Hvordan vi jobber

Design og planlegging

Gjennom nær dialog med kunden skaper vi et godt teknisk grunnlag for vårt design. Klar kravspesifikasjon fra kunden er viktig for å tilpasse det rette utstyret til søknaden ved hånden.

Inspeksjon

Vi drøfter sammen med kunden, for å analysere deres spesifikke behov og identifisere det optimale systemet. Basert på vår kompetanse og vårt brede produktspekter, finner vi de beste og mest fleksible løsningene, i samarbeid med kunden.

Installasjon

Våre skreddersydde, nøkkelferdige installasjoner leveres som separate, selvforsynte enheter. Vi tilbyr teknisk opplæring og dokumentasjon, og sørger for at de høye forventningene til kunden blir møtt fra første driftsdag.

Service

Gjennom skreddersydde serviceavtaler hjelper vi med service og vedlikehold i samarbeid med selskapets tekniske og tekniske personell. Dette sikrer optimal drift, uten at det går på bekostning av produksjonen. Vi holder regelmessig og nær kontakt med kunden, alltid tilgjengelig for å hjelpe.

Besøksadresse

Lillehammer (HQ)

Hovemoveien 1
2624 Lillehammer
Norge
Tlf: + 47 61 24 70 10
Email: [email protected]