Sentrale rengjøringssystemer

De-Sentrale rengjøringssystemer

Mobile enheter

Automatvask

Systemalternativer

Vi leverer hygiene systemer for rengjøring av kjøtt, fisk, frukt og grønnsaker, meierier, bryggerier, maritimt og til badeanlegg.

Vår kompetanse hjelper kunden til å velge riktig system for å oppnå best resultat ved å bruke riktig temperatur, kjemi og tidsmekanisk trykk.

Sentralrengjøringssystem (CCS)

  • De-sentralisert rengjøringssystem (DCCS)
  • Sentraldoseringssystem (CDS)
    Fordelen med sentralisert kjemisk dosering er at dette plasseres i et rom som er skilt fra produksjonslokaler. Alle kjemiske beholdere kan lagres trygt sammen, helst med oppsamlingssummer nedenfor. Kjemikaliene distribueres til satellittene via rustfritt stålrør. (AISI 316L)

Sentrale doseringssystemer

Finnes i enkelt-, dobbelt- og trippelt uttak. Du kan bruke 3 forskjellige typer kjemikalier fra en enkel satelitt, mens to pumper for samme kjemikalie vil fordoble kapasiteten. Doseringsnøyaktigheten er 0,1%. Det sentrale vaskeanlegget betjener alle satellitter i like doser. Satellittstasjoner er enkle å installere, veldig pålitelige og enkle å betjene.

Skyllingssystemer (Boosters)

Lavtrykkssystemer 25 bar
Mellomtrykkssystemer 25-45 bar
Høytrykkssystemer 60-90 bar
Det endelige valget er basert på etterspørsel etter vann, hvilken type rengjøring som kreves, temperatur og kjemi. Vår store fleksibilitet betyr at vi alltid finner den optimale løsningen.

Satellitt / utgang

Vi tilbyr state-of-the-art satellitter i rustfritt stål (AISI 316L) materiale i moderne hygienisk design.

 

Våre Food Safety selskaper